Hem » Ellinor och Filip bonde söker fru

Ellinor och Filip bonde söker fru

by Christian Krog

När det var dags för bonden Filip att göra det sista och slutgiltiga valet i Bonde söker fru 2021, föll det på Ellinor. Efter programmet flyttade hon in tillsammans med Filip på hans gård.

Till en början såg det ut som en riktig kärlekssaga. Många blev förvånade när det senare kom fram att paret gått skilda vägar.

Ellinor och Filip bonde söker fru Flashback tråd

På forumet Flashback diskuterade medlemmar flitigt programmet i tråden ”Bonde söker fru 2021”. Många uttrycker ett gillande för Ellinor och tycker att hon var ett bra val av Filip. Det är också många i tråden som verkligen trodde på att paret skulle hålla. Stor förvåning utbröt när det kom fram att Ellinor och Filip gjort slut.

Ellinor och Filip bonde söker fru idag

Efter uppbrottet med Filip 2022, skrev Ellinor ett inlägg på sin Instagram. I meddelandet hon skriver till sina följare är hon dock kryptisk. Men hon skriver bland annat att hennes hjärta är lämnat i tusen bitar och att hon är i chock. Även om Ellinor inte delar med sig av exakt vad som har hänt, framgår det tydligt att de inte längre är ett par.

Idag bor Ellinor i Stockholm och satsar på sin karriär. Filip bor och arbetar fortfarande på sin spannmålsgård i Västmanland.

You may also like