Hem » Filmer och tv-program med elle fanning

Filmer och tv-program med elle fanning

by Christian Krog

Filmer och tv-program med Elle Fanning

Ah, Elle Fanning! Nu finns det en omisskännlig talang. Denna amerikanska skådespelerska, känd för sina roller i stora filmer och tv-program, har vunnit oss alla med hennes charm och obestridliga skådespelartalang. Låt oss titta djupare på några av sina mest minnesvärda roller.

Film/Tv-program Roll Utgivningsår
Super 8 Alice Dainard 2011
Maleficent Aurora 2014
The Neon Demon Jesse 2016
The Great Catherine the Great 2020-Pågående

Elle’s karaktär i Super 8, Maleficent och The Neon Demon

Elle Fanning har länge varit en favorit i Hollywood och publiken kan inte få nog av henne. I ”Super 8,” spelar hon Alice, en modig ung tjej.

Elle spelar Aurora i Maleficent

Visst tilltalas vi av hur hon i ”Maleficent” inkarnerar Aurora, Törnrosa, med en sömlös övergång från oskuldsfull ung dam till sann drottningsgestalt i uppföljaren ”Maleficent: Mistress of Evil.”

”The Neon Demon” och ”The Great”

Men det är verkligen i rollen som Jesse i ”The Neon Demon” som vi verkligen ser Elle’s skådespelartalang briljera. Hon spelar en aspirerande modell i Los Angeles vars skönhet och ungdom blir föremål för fascination och begär. Denna roll visar Fanning’s förmåga att porträttera komplexa och djupt fascinerande karaktärer.

Elle’s roll i ”The Great”

I den pågående tv-serien ”The Great”, tar Elle oss med på en historisk resa, där hon spelar den ambitiösa och viljestarka Katarina den stora. Hennes prestation hyllas av kritiker och publik över hela världen.

Slutord

Elle Fanning har etablerat sig som en mästare på skärmen, och vi ser fram emot att se vad hon gör härnäst. Här är några av hennes mest minnesvärda roller. Vilken är din favorit?

  • Alice Dainard i ”Super 8”
  • Aurora i ”Maleficent och Maleficent: Mistress of Evil”
  • Jesse i ”The Neon Demon”
  • Catherine the Great i ”The Great”

Elle Fanning, vi applåderar dig, och kan knappt vänta på ditt nästa mästarverk!

You may also like