Hem » Filmer och tv-program med erik johansson

Filmer och tv-program med erik johansson

by Christian Krog

Vem är Erik Johansson?

Erik Johansson, ingen är omedveten om hans talang. En skådespelare med en fantastisk förmåga att spela mångsidiga roller. Du såg honom kanske först i ”I taket lyser stjärnorna” men vet du vilka andra filmer och tv-program han har medverkat i? Låt oss ta en titt!

Film/TV-program År Roll
I taket lyser stjärnorna 2009 Micke
Cirkeln 2015 David
Vita drömmar 2016 Felix
Beck 2021 Tommy

De fantastiska rollerna spelade av Erik Johansson

Erik Johansson är inte främmande för att dyka in i olika genrer. Allt från gripande drama som ”I taket lyser stjärnorna” till mysterier i ”Cirkeln”, han gör allt. Han har dessutom dykt upp i några populära TV-program också, bland annat Beck. Hans rollprestationer har verkligen varit enastående, och han har förtjänat kritikernas beröm.

Skådespelets framtid med Erik Johansson

Erik Johansson har visat att han är en verklig styrka att räkna med när det gäller skådespeleri. Så vad förväntar vi oss från honom i framtiden? Mer filmer och tv-program med Erik Johansson, förhoppningsvis! Vi ser fram emot att se vad han tar oss med på för resa härnäst, både på stor och liten skärm.

  • I taket lyser stjärnorna: En gripande berättelse om tonårsamour.
  • Cirkeln: En spännande fantasyhistoria baserad på en populär bokserie.
  • Vita drömmar: En inspirerande film om att jaga sina drömmar.
  • Beck: Erik visar sin förmåga att hylla den klassiska deckargenren.

Oavsett vilken genre du älskar, från drama till fantasy till mysterium, kan du se filmer och TV-program med Erik Johansson. Varför inte ta en titt på några av dem och se hans talang själv?

You may also like