Hem » Jag ger dig min morgon chords

Jag ger dig min morgon chords

by Christian Krog

Har du någonsin undrat hur du kan spela den melodiösa sången ”Jag ger dig min morgon” på gitarr? Oroa dig inte, jag ska hjälpa dig.

Introduktion

”Jag ger dig min morgon” är en vacker visa skriven av den svenske sångaren Fred Åkerström. Den är full av känsla och uttrycker en djup önskan om att dela livets små stunder med någon speciell. Så här spelar du låten.

Använda rätt ackord

Låten ”Jag ger dig min morgon” har flera ackord, men mest framträdande är C, G, Am, F, och E. Att bemästra dessa ackord är nyckeln till att spela denna låt korrekt. Här är ackorden:

– C (x32010)
– G (320003)
– Am (x02210)
– F (133211)
– E (022100)

Hänge dig åt att öva dessa ackord tills de sitter bekvämt under dina fingrar.

Ackord Gitarrposition Volymm
C x32010 Hög
G 320003 Mellan
Am x02210 Mellan
F 133211 Låg
E 022100 Hög

Slutord

”I Jag ger dig min morgon” får vi utforska känslor genom musikens kraft. Oavsett om du redan är en erfaren gitarrist eller bara börjar ut, kommer övning att göra dig perfekt. Med rätt ackord och en liten tålmodighet, kommer du snart att uppdatera dina vänner och familj med denna underbara sång.

You may also like