Hem » Johan glans world tour of the world

Johan glans world tour of the world

by Christian Krog

Vem är Johan Glans?

Johan Glans är en otroligt populär komiker som shookar publiken med sin skarpa humor. Han är känd för sin mångfald av komiska stilar, allt från torr humor till mer absurda skämt. Och inte att förglömma, hans världsturné vid namn ”World Tour of The World”.

Världsturnén ”World Tour of the World”

Du undrar kanske, ”Vad är ”World Tour of The World?” Tja, det är precis vad du kanske förväntar dig – Johan Glans reser runt i världen visa upp sin begåvning för att få folk att skratta. Turnén inkluderar stopp i flera större städer över hela världen, från Stockholm till New York. Men det är inte allt…

Stad Datum Biljettinformation
Stockholm 1 juni 2023 Sålda Out
New York 5 juli 2023 Biljetter tillgängliga
London 20 augusti 2023 Slutsåld
Berlin 4 september 2023 Biljetter Tillgängliga

Så, vem ska se Johan Glans Verldsturné?

Kort svar: alla! Som jag sa tidigare, Johan’s humor har en mångfald av stilar som kan passa alla smaker. Så oavsett om du föredrar torr humor eller något mer absurt, kommer du verkligen att njuta av detta liveuppträdande. Tänk bara på att säkra dina biljetter i god tid!

Och kom ihåg…

Denna världsturné kommer att bli en för bokarna. Så se till att uppleva det live! Du vet aldrig, Johan Glans världsturné av världen kan kanske få dig att skratta så hårt att du glömmer alla dina bekymmer, åtminstone för en stund.

You may also like