Hem » Ont i huvudet när jag hostar och nyser

Ont i huvudet när jag hostar och nyser

by Christian Krog

Älskar, älskar inte säsong 3

Herregud, har inte säsong 3 av ”Älskar, älskar inte” varit en berg-och dalbana? Jag menar, pratet om ont i huvudet när jag hostar och nyser! Men vad har gjort denna säsong så speciell? Och framförallt, varför har det varit stunder när man verkligen har haft ”ont i huvudet när jag hostar och nyser”? Låt oss bryta ner det.

Emotionell Dramatik

Kom igen, skulle det verkligen vara ”Älskar, älskar inte” utan att någon blir sårad på vägen? Säsong 3 hade allt – hjärtekross, chockering avslöjanden, karaktärernas otroliga växt. Hur hade vi ens kunnat bli uttråkad?

Men när vi pratar om på riktigt, vad hände den här säsongen? Nedan ska ni se en tabell med några av säsongens höjdpunkter:

Avsnitt Händelse Bråket
Avsnitt 3 Första stora uppbrottet Sofi & Anton
Avsnitt 10 Häftiga avslöjanden Aniara & Tekla
Avsnitt 15 Oväntad gäst dyker upp Björn
Säsongens final Stort bröllopsdrama Oliver & Estelle

Karaktärsutveckling

Inte att förglömma att varje karaktär har haft sin egen resa. Kände du sympati för Oliver, var du överraskad över Tekla, eller kände du kanske kärlek för Anton? Kanske var det lite av allting.

Från Förlossningar till Hjärtesorg

Säsong 3 hade det hela, från förlossningar till hjärtesorg, något som kan ge lite ”ont i huvudet när jag hostar och nyser”. Men trots allt, vi kommer alltid tillbaka för mer, eller hur? Vi älskar ju ändå att älska, och att inte älska, ”Älskar, älskar inte”. Vi kan knappt vänta på säsong 4!

You may also like