Hem » Varför bad de inte evans serie

Varför bad de inte evans serie

by Christian Krog

Varför bad de inte Evans serie?

Har du någonsin undrat varför de aldrig bad om en serie från Evans? Välkommen, du har kommit till rätt plats. Låt oss dyka rakt in och utforska!

Evans enastående karaktär

För dem som kan vara oinsatta, Evans är en fiktiv karaktär älskad av många runt om i världen. Han har fascinerat läsare genom sin skickligt tecknade karaktär, djup men ändå lättillgänglig. Man skulle tro att han är det perfekta valet för en serie, eller hur?

Karakteren Publiks Respons Potential för Serie
Evans Positiv Hög
Andra karaktärer Växande Medel

Varför ingen serie då?

Men, varför har då ingen bad om en Evans serie? Orsaken kan mycket väl bero på det faktum att allting runt Evans redan är så välgjort, fullständigt. Det kan bäst förklaras genom att dra en parallell till en måltid. På samma sätt som vi inte behöver extra ketchup i en redan perfekt kryddad rätt, kanske vi inte heller behöver en serie för att förhöja Evans redan djupgående framställning.

Ingen serie, ingen besvikelse

En annan orsak kan vara att en serie kan sabotera den originalversion som vi har av Evans. Serier har en benägenhet att misslyckas med att göra rättvisa åt bokens originalintriger och kanske skulle det vara bäst att inte riskera det.

Sammanfattning

  • Evans karaktär är mycket älskad och har potential för en serie
  • Kanske känner vi inte behovet av en serie eftersom Evans redan är bra tecknad
  • Riskerar vi inte att göra Evans någon otjänst genom att kreera en serie?

I slutändan, kanske vi bara har för mycket respekt för Evans för att be om en serie. Men vem vet vad framtiden kan innebära?

You may also like