Hem » Vem åkte ur let’s dance 13 maj

Vem åkte ur let’s dance 13 maj

by Christian Krog

Så vem är då personen som fick lämna ”Let’s Dance” den 13:e maj? För de av er som sitter på helspänn lutar jag mig tillbaka och avslöjar att det var ingen mindre än John Lundvik. Ja, du hörde rätt.

John Lundviks Resa

John, som fängslade oss med sin charm och infektionsmedels glädje, fick tyvärr se sin resa i tävlingen ta slut. Men hey! Detta innebär inte på något sätt att denna låtskrivare tillika artistens stjärnstoff är uttömt. Snarare tvärtom.

Varför John?

Så varför åkte John Lundvik ur? Allt kokar ner till tittarnas röster och domarna roll. Då varje bidrag vägs på en balans mellan teknisk skicklighet och underhållningsvärde, kan utfallet vara oväntat.

Benen kanske inte flög lika högt eller svängen kanske inte satt som planerat. Men förlora inte hoppet! Precis som en fjäril, fortsätter vi att flaxa.

Kändis Danspartner Resultat
John Lundvik Samira Rahbaran Utslagen 13 maj
Annika Andersson Thomas Ravelli Fortfarande i tävlingen
Anders Bagge Annika Strandhäll Fortfarande i tävlingen
Elina Janhunen Anton Hysén Fortfarande i tävlingen

Minns vi John?

Kommer vi att minnas John Lundviks deltagande i ”Let’s Dance”? Så klart att vi kommer! Hvem kan väl glömma hur han lös upp dansgolvet med sin entusiasm och dammade av skorna med en sann fighting spirit? John, du kommer att bli saknad!

You may also like