Hem » 1177 logga in journal logga in med bankid swedbank

1177 logga in journal logga in med bankid swedbank

by Christian Krog

1177 är en sjukvårdstjänst som erbjuder telefonrådgivning och webbaserade tjänster för svenska medborgare. På hemsidan 1177.se kan man söka efter sjukvårdsrådgivning, hitta närmaste vårdcentral eller apotek, och få information om olika sjukdomar och hälsobesvär.

För att logga in på 1177.se behöver man antingen BankID eller Mobilt BankID. BankID är en elektronisk ID-handling som är godkänd av svenska staten, och som används för att verifiera en persons identitet när man använder olika tjänster online. Mobilt BankID är en app som man laddar ner till sin smartphone, och som fungerar på samma sätt som BankID.

1177 logga in journal

För att logga in med BankID på 1177.se behöver man först gå till hemsidan och klicka på knappen ”Logga in”. Därefter väljer man ”BankID” som inloggningsmetod, och följer anvisningarna på skärmen. Man måste ange sitt personnummer och ansluta sin BankID-läsare till datorn, och sedan godkänna inloggningen med sin säkerhetsdosa.

Om man har Mobilt BankID istället kan man välja ”Mobilt BankID” som inloggningsmetod, och följa samma procedur. Man måste då ha appen installerad på sin smartphone och vara inloggad med samma BankID-användarnamn och lösenord som man använder på datorn.

logga in med BankID Swedbank

Swedbank är en svensk bank som erbjuder sina kunder möjligheten att logga in med BankID på sina internetbankstjänster. Detta gör det enkelt och smidigt för kunderna att utföra olika bankärenden online, såsom att betala räkningar, skicka pengar till andra konton, eller se sina bankkonton och kreditkort.

För att logga in med BankID på Swedbanks hemsida behöver man först gå till hemsidan och klicka på knappen ”Logga in”. Därefter väljer man ”BankID” som inloggningsmetod, och följer anvisningarna på skärmen. Man måste ange sitt personnummer och ansluta sin BankID-läsare till datorn, och sedan godkänna inloggningen med sin säkerhetsdosa.

Om man har Mobilt BankID istället kan man välja ”Mobilt BankID”

You may also like