Hem » Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked

Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked

by Christian Krog

Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked är en kortfilm från 2011 som är en spin-off från Pirates of the Caribbean-filmerna. Filmen handlar om en ung kvinna vid namn Angelica, som är dotter till piraten Blackbeard. När hon tvingas gifta sig med en rik brittisk lord försöker hon rymma, men blir tillfångatagen av Jack Sparrow och hans besättning.

Om Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked

Filmen är regisserad av Rob Marshall, som också regisserade Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Angelica spelas av Penélope Cruz, och Jack Sparrow spelas av Johnny Depp. Andra medverkande skådespelare är Geoffrey Rush som Hector Barbossa, Ian McShane som Blackbeard, och Stephen Graham som Scrum.

Pirates of the Caribbean: Tales of the Code: Wedlocked är en humoristisk och underhållande kortfilm, med samma charm och spänning som de långa Pirates of the Caribbean-filmerna. Filmen är full av skurkaktiga pirater, romantiska intriger, och äventyrliga skeppskamper. Den är en läckerbit för fans av Pirates of the Caribbean-filmerna, och en bra introduktion för nya tittare.

You may also like