Hem » Ulla-Britt Kirchsteiger

Ulla-Britt Kirchsteiger

by Christian Krog

Bakom varje framgångsrik man står en stöttande kvinna. Ulla-Britt Kirchsteiger är, som namnet avslöjar, hustru till den folkkära programledaren Ernst Kirchsteiger. De har varit ett par sedan tonåren. De träffades när de båda gick på gymnasiet i Karlskoga. Enligt Ulla visste hon redan då att det var en man hon skulle få ett rikt och spännande liv med Ernst.

Det här är Ulla-Britt Kirchsteiger

Mamman till de två barn paret har jobbar till vardags som sjuksköterska. Därför blev rollerna aningen ombytta här under pandemitiderna. Precis som all annan vårdpersonal fick Ulla rycka in och jobba många långa pass och därmed fick Ernst stötta henne. På samma vis som Ulla stöttar honom. I övrigt håller sig Ulla undan rampljuset.

Kärleken blommar

Faktum är att Ulla och Ernst har gift sig två gånger och det är inte ovanligt att se Ernst i tårar när han pratar om sin hustru och kärleken han känner för henne. Det till synes stabila paret har gått igenom sina tuffa tider, särskilt när barnen var små menar Ernst. Dock har de alltid kunnat lösa problemen tidigt.

Hemligheten säger Ernst är att aldrig tumma på romantiken. Det är värt att göra det lilla extra menar han. Paret har två söner som själva har barn.

 

You may also like