Hem » Snabba Cash – Yussra el Abdouni

Snabba Cash – Yussra el Abdouni

by Christian Krog

Netflix-serien Snabba cash är en svensk dramaserie som bygger på långfilmen med samma namn från 2010. Säsong två har nyligen haft premiär och är enligt recensenterna snäppet vassare än säsong ett. Serien är spännande och många tittare upplever att det är en riktig nagelbitare.

Rollista – Snabba cash

I serien blandas olika världar ihop och skildrar ett samhälle som inte är så svartvitt som vi kanske vill tro att det är. Där är många talangfulla skådespelare i serien, bland andra Evin Ahmad som spelar huvudrollen Leya.

Yussra el Abdouni

Andra namn i rollistan för Snabba cash  är Yussra el Abdouni som spelar Fatima. Hennes roll finns i sex avsnitt av säsong ett. Hur många avsnitt hon kommer finnas med i under säsong två är ännu inte avslöjat.

Skildringen av en annan värld

Regissören Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oskar Söderlund diskuterade säsong två och kom fram till att de vill göra en djupdykning i karaktärernas bakgrunder. Det betyder att både Jesper och Oskar själva har fått forska bland annat i hur drogerna kommer till Sverige. Dessutom har de båda fått skaffa sig en inblick i hur barn och ungdomar dras in i tung kriminalitet. Säsong två är därför skildringen av den här kunskapen.

You may also like