Hem » Morden i Mantorp

Morden i Mantorp

by Christian Krog

I juni 2017 hittade dottern till ett äldre par sina föräldrar brutalt mördade i deras kök i det avskilda huset. Båda föräldrarna var fasttejpade i köket och hade fått sina halsar avskurna. Det var efter att mamman till dottern inte dök upp på jobbet som dottern blev orolig och åkte över till deras hus.

Polisen blev tillkallad till platsen och så småningom började de samla in diverse bevis. Ett av bevisen var dessutom ett skoavtryck från en väldigt stor fot. Utredarna började genast jobba med skoavtrycket tillsammans med de två olika tejpsorter som paret var tejpade med i köket.

I början av utredningen kom det in väldigt många tips från allmänheten, över 500 stycken. Men inget av tipsen ledde till något konkret i ärendet. I slutändan var det NFC (nationellt forensiskt centrum) och utredarna som med hjälp av gediget polisarbete och DNA från platsen som kunder lösa morden.

Flashback morden i Mantorp

Det spekulerades hej vilt om morden i Mantorp Flashback. Bland annat hur morden har gått till, varför och av vem. Det är även många som undrar var i Mantorp huset finns. Tidigt in i tråden är det många som kommer fram till att trolig orsak är ett rånmord, vilket i efter hand har visat sig var korrekt.

You may also like